Resa med rullstol

En blogg som förhoppningsvis inspirerar andra funktionshindrade till att ge sig ut på resor runt om i världen. Vi riktar oss främst till personer i manuell rullstol då det är så frugan tar sig fram här i världen (maken är gående). Tanken med bloggen är att vi vill dela med oss av våra erfarenheter när det gäller resande och att ge tips och råd kring de platser vi besöker. Välkommen in till vår blogg!

Ingenting är omöjligt!

Publicerad 2015-03-07 00:34:00 i Nordamerika, Roadtrip,

Hallå!

Vart har du hamnat nu undrar du säkert? Vi är ett restokigt, gift par i 30-års åldern som vill dela med oss av våra erfarenheter kring resande med rullstol.

Om några veckor så ger vi oss av på vårt längsta äventyr hittills. Då ger vi oss ut på en 5 veckor lång roadtrip genom USA. Vi ska bila från San Fransisco i väst till New York i öst. Bloggen kommer dels att vara ett verktyg för oss att förmedla för våra nära och kära hur vi har det och dels hoppas vi såklart också på att den kan inspirera andra i liknande situation att våga ge sig ut i världen!

Men innan vi ger oss ut på roadtripen så tänkte vi som sagt dela med oss av våra erfarenheter från tidigare äventyr. Vi har avverkat en hel del länder och ännu fler städer de senaste åren och bevisat både för oss själva och andra att ett funktionshinder inte är ett hinder när det kommer till resande. Vill man så kan man!

Med det sagt så vill vi hälsa dig som läsare varmt välkommen till vår blogg!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela