Resa med rullstol

En blogg som förhoppningsvis inspirerar andra funktionshindrade till att ge sig ut på resor runt om i världen. Vi riktar oss främst till personer i manuell rullstol då det är så frugan tar sig fram här i världen (maken är gående). Tanken med bloggen är att vi vill dela med oss av våra erfarenheter när det gäller resande och att ge tips och råd kring de platser vi besöker. Välkommen in till vår blogg!

Dags att möta våren i Sverige

Publicerad 2016-02-27 02:00:00 i Asien,

Med lite blandade känslor har det nu blivit dags att åka mot flygplatsen i Phuket och härmed påbörjas alltså den drygt 19 timmar långa resan hemåt. Om Aeroflot gör det dem ska göra den här gången så landar vi, likt planet nedan, på svensk mark strax efter kl 21 ikväll svensk tid.
Vi har haft en helt underbar resa, ja rent av en av de bästa semestrarna hittills faktiskt trots vår avstickare till Panwa beach som inte var något för oss. Thailändarna här i Khao Lak är oerhört gästvänliga och de har verkligen fått oss att känna oss som hemma från första stund. Vi har även haft väldigt tur med vädret och bott större delen av vår vistelse på ett helt fantastiskt bra hotell med jättegullig personal. Som grädde på moset har vi dessutom, efter tips från J, hittat jättebra restauranger i närheten av hotellet med suveränt god thaimat.

En sammanfattning av våra intryck från resan plus våra bästa tips kommer förstås upp inom kort på bloggen.

Hej då Thailand - hej Sverige!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela