Resa med rullstol

En blogg som förhoppningsvis inspirerar andra funktionshindrade till att ge sig ut på resor runt om i världen. Vi riktar oss främst till personer i manuell rullstol då det är så frugan tar sig fram här i världen (maken är gående). Tanken med bloggen är att vi vill dela med oss av våra erfarenheter när det gäller resande och att ge tips och råd kring de platser vi besöker. Välkommen in till vår blogg!

Australien och Malaysia nästa!

Publicerad 2015-11-22 16:21:00 i Asien, Oceanien,

För ett tag sedan blev det klart att vår nästa resa går till Australien och Malaysia. Nedräkningen börjar snart på allvar - nu är det inte långt kvar tills vi åker!
Vi börjar vår resa i Melbourne där vi kommer vara i 4 dagar innan vi tar oss vidare till Sydney. I Sydney stannar vi en vecka innan vi rör oss vidare västerut mot Malaysia och den spännande staden Kuala Lumpur där vi tillbringar tre intensiva heldagar innan det är dags att åka hem till Sverige igen.
Det blir helt klart en oerhört spännande och händelserik resa där mycket kommer att ske på kort tid, men eftersom skola och jobb styr hur länge vi kan vara lediga så var det så det fick bli den här gången. Och hellre intensivt än ingenting alls tycker vi!

Just en resa till Australien i samband med eller, som det blir nu, i nära anslutning till frugans 30-årsdag har varit en dröm för henne så länge vi har känt varandra och lite till. Det har såklart inte bara varit hennes dröm utan detta har legat högt upp på bådas bucket list över ställen att besöka och nu blir det äntligen av! Tänk att vi har lyckats kämpa så bra och sparat undan så pass mycket pengar innan frugan blev student så att vi har haft möjligheten att uppfylla två stora drömmar på mindre än ett år - en roadtrip från kust till kust i USA under sommaren och nu Australien och Malaysia i vinter. Tillsammans klarar vi allt!

Förresten, till dig som läser detta - har du varit i någon av dessa städer så tar vi mer än gärna emot tips!

Hej så länge!

Bilder lånade från Google

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela