Resa med rullstol

En blogg som förhoppningsvis inspirerar andra funktionshindrade till att ge sig ut på resor runt om i världen. Vi riktar oss främst till personer i manuell rullstol då det är så frugan tar sig fram här i världen (maken är gående). Tanken med bloggen är att vi vill dela med oss av våra erfarenheter när det gäller resande och att ge tips och råd kring de platser vi besöker. Välkommen in till vår blogg!

God mat, shopping och bad

Publicerad 2016-02-25 19:10:43 i Asien,

Näst sista heldagen i Khao Lak för oss närmar sig så sakteliga slutet och vi ska strax krypa i säng.

Dagen började som vanligt med en god frukost och efterföljande poolhäng med yatzy-spelande. Vi kan snart titulera oss experter i Yatzy så mycket som vi spelat detta under resans gång!
När vi kände oss klara med detta styrdes kosan mot stranden för att äta lunch på en strandrestaurang som vi fått tips om av J. Två rätter med dryck (en Sprite till frugan och en stor öl till maken) gick på ynka 65 kr - billigt och verkligen supergott! Vi gick därifrån svårt nöjda kan man lugnt säga.

Efter denna höjdare tog vi en promenad in mot byn där maken hittade ett par "äkta" dieseltofflor som han förstås prutade ner till 40% av utgångspriset. Frugan är nog den som är mest nöjd med detta köp då maken envisas att gå med sina 100 år gamla tofflor som han köpte sist han var i Thailand... Nu åker de väck!

Eftersom vi var så nöjda med lunchen så gick vi tillbaka till samma restaurang för middag och den sedvanliga titten på den magiskt vackra solnedgången. Strax efter att solen tackat för sig så kom J och L och gjorde oss sällskap på deras sista dag här i Khao Lak innan de imorgon bitti far vidare.
En god middag och ett par drinkar senare drog vi in till byn där J visade oss sin favorit när det kommer till thailändska pannkakor med banan och nutella. Vi köpte en som vi delade på och man kan väl lugnt säga att frugan kom ett par steg närmare himmelriket för OH MY GOD så god den var!

Imorgon är det tyvärr vår sista heldag här i Thailand. Planerna är att ägna tiden åt en del badande, en del shopping och en del massage men fokus ligger förstås på att njuta av stunden i detta paradis så mycket det bara går.

See you tomorrow!

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela