Resa med rullstol

En blogg som förhoppningsvis inspirerar andra funktionshindrade till att ge sig ut på resor runt om i världen. Vi riktar oss främst till personer i manuell rullstol då det är så frugan tar sig fram här i världen (maken är gående). Tanken med bloggen är att vi vill dela med oss av våra erfarenheter när det gäller resande och att ge tips och råd kring de platser vi besöker. Välkommen in till vår blogg!

Väskorna är packade...

Publicerad 2016-02-26 17:43:09 i Asien,

Vår sista heldag här i Khao Lak har vi verkligen försökt ta vara på varenda sekund och njutit till fullo av både värmen, maten, poolen - ja, allt förutom myggen!

Dagen inleddes med att vi vinkade av J och L som ska fortsätta sin Thailandssemester på annat håll innan vi gick till hotellrestaurangen och åt lite frukost. Därefter tror vi att ni vet vad vi gjorde vid det här laget... Bad och yatzy stod på schemat. Vi låg i poolen fram till lunch då vi gick tillbaka till vår nya favoritrestaurang vid stranden.
Med lite mat i magen lade sig sedan maken på massagebänken för en timmes aloe vera-massage medan frugan ville göra naglarna fina med manikyr... Tyvärr så vart manikyren inte alls bra gjord, men med tanke på priset och förutsättningarna så var väl detta faktum ingenting som förvånade någon av oss egentligen. Efter manikyren tog även frugan aloe vera-massage - så skönt och välbehövligt, hon höll på att somna mot slutet av massagen...

När frugans massagebehandling var avklarad promenerade vi tillbaka mot hotellet och kollade lite i affärer på hemvägen, men köpte ingenting eftersom vi inte hittade något som vi föll för.

Till middagen hade vi blivit rådda att boka bord på strandrestaurangen för att få chansen att lyssna på livemusik som skulle sätta igång vid 18.30-tiden. Tyvärr så hade dem fortfarande inte kommit igång med denna när vi lämnade en timme senare... Middagen avslutades istället med ett besök på frugans nya favoritställe, nämligen pannkaksstället där dom gör bananpannkaka med nutella, samt med ett sista besök i poolbaren där vi skålade för en härlig semesterresa.
Nu har vi packat alla våra grejer så nu blir det sängdags för kl. 08.00 imorgon bitti lokal tid, dvs kl. 02.00 svensk tid, lämnar vi hotellet och rullar mot flygplatsen i Phuket.

Godnatt från Thailand!

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela