Resa med rullstol

En blogg som förhoppningsvis inspirerar andra funktionshindrade till att ge sig ut på resor runt om i världen. Vi riktar oss främst till personer i manuell rullstol då det är så frugan tar sig fram här i världen (maken är gående). Tanken med bloggen är att vi vill dela med oss av våra erfarenheter när det gäller resande och att ge tips och råd kring de platser vi besöker. Välkommen in till vår blogg!

I massagehimmelriket

Publicerad 2016-07-06 19:22:00 i Asien,

Även igår lyste solen över Khao Lak (dagens väder låter vi bli att prata om... Det har spöregnat konstant hela dagen...) och poolen tog emot oss med öppna armar. Det är verkligen lyxigt med en egen pool. Ibland önskar man att man hade en hemma. Under förutsättning att den höll samma värme förstås. Och att den var vår privata. Vilket kan bli lite svårt när man bor i lägenhet... Men drömma går ju alltid! Tills vidare får vi nöja oss med frugans fars badtunna. Den är inte helt fel den heller.

Lagom till att vi skulle göra oss i ordning för att ta oss till gårdagens massagebehandling så tornade mörka moln upp på horisonten så vi lyckades tajma solen till 100% igår kan man säga. Tjoho! Olje/thaimassage stod på programmet vilket verkligen är något man ska passa på att unna sig när man befinner sig i Thailand. Dom som masserar på The Waters egna spa kan verkligen sin sak. Det är så pass bra att vi passade på att boka in varsin behandling idag igen. Och imorgon. Och på fredag. Åh. Himmelriket!

Imorgon kommer äntligen skräddaren också för en ny provning av våra kläder. Han skulle ha kommit idag egentligen, men ringde och ställde in "pga regnet". Tror snarare det har att göra med att han inte hunnit göra allt som han skulle... Förhoppningsvis slipper vi göra några ändringar imorgon, annars blir det tajt att hinna klart... Vi lämnar Khao Lak i övermorgon, vid lunchtid svensk tid.

Ikväll hejar vi dock på Wales i fotbolls-EM! Heja heja! Eller ptja, maken hejar iaf. Frugan bryr sig inte. Det där med fotboll är inte riktigt hennes grej. Yatzy däremot. Det är frugans grej det. Vinst idag igen. Behöver vi ens nämna att maken är bitter och går omkring och muttrar något om "tur" och "doping"? Någon är visst dålig förlorare...

Tack och hej från de nymasserade Thailandsresenärerna

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela