Resa med rullstol

En blogg som förhoppningsvis inspirerar andra funktionshindrade till att ge sig ut på resor runt om i världen. Vi riktar oss främst till personer i manuell rullstol då det är så frugan tar sig fram här i världen (maken är gående). Tanken med bloggen är att vi vill dela med oss av våra erfarenheter när det gäller resande och att ge tips och råd kring de platser vi besöker. Välkommen in till vår blogg!

I väntans tider...!

Publicerad 2016-07-03 21:10:16 i Asien,

Efter en rejäl sovmorgon som resulterade i att vi höll på att missa frukosten mötte vi dagen som idag bjöd på ett varmt men lite molnigt väder. Eftersom vi tänkt nattmangla p.g.a. Islands match i fotbolls-EM inatt så har vi hållit oss i stillhet idag. Maken träffade skräddaren en snabbis, i övrigt har vi hållit oss på hotellet hela dagen.

Vi tog idag vår andra massagebehandling på hotellets spa där frugan fick en 90 minuters oljemassage medans maken tog en lika lång thaimassage. Vi gick därifrån rejält överkörda och trötta men väldigt glada.

Framåt kvällen när vi satt och åt middag i hotellrestaurangen började himlen lysas upp av blixtar. Efter middagen var uppäten tog maken med sig kameran och gav sig ut för att försöka fånga detta på bild, medan frugan stannade på rummet och uppdaterade sig om läget på hemmaplan.

Morgondagen bjuder bl.a. på en första provning av våra nya kläder. Ska bli riktigt spännande.

Hej svejs!

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela