Resa med rullstol

En blogg som förhoppningsvis inspirerar andra funktionshindrade till att ge sig ut på resor runt om i världen. Vi riktar oss främst till personer i manuell rullstol då det är så frugan tar sig fram här i världen (maken är gående). Tanken med bloggen är att vi vill dela med oss av våra erfarenheter när det gäller resande och att ge tips och råd kring de platser vi besöker. Välkommen in till vår blogg!

Underbar dag

Publicerad 2016-07-04 18:43:00 i Asien,

Första dagen på vår sista vecka här i Khao Lak kunde inte ha varit bättre rent vädermässigt. Solen har lyst från en klarblå himmel hela dagen och temperaturen har legat på behaglig nivå tillsammans med luftfuktigheten.

Under tiden som vi låg och gottade oss i poolen hade vi besök av städerskan inne i vårt rum. När vi, efter någon timme, fick vi se vad hon bl.a. pysslat med. Hon hade tillverkat två svanar av handdukar, vars halsar formats till ett hjärta. Plus att hon hade lagt tre blommor framför detta. Så fint.

Eftersom vädret var som det var (dvs helt fantastiskt!) kilade vi ner till stranden och åt på restaurangen där igen. Vi beställde in stekta räkor med cashewnötter båda två och det var precis lika gott som förra gången. Efter maten satt vi kvar en stund med en varsin drink och njöt av solnedgången. Det ska va’ gött å leva..!

Om vi skulle peka ut något som gör att vi absolut skulle kunna åka hit varje år så är det solnedgångarna. De är verkligen magiskt vackra! Sen skadar det ju förstås absolut inte heller att människorna är trevliga och maten är god och billig. Men ändå. Solnedgångarna. Kärlek.

Efter denna underbara middag drog vi till skräddaren för en första provning av kläderna. Lite små ändringar behöver göras men annars ser det bra ut. Kommer bli väldigt snyggt när allt är klart! När vi var klara för ikväll hos skräddaren gick vi och bokade taxi till flygplatsen inför hemfärden i slutet av veckan, vi använder samma bolag som förra gången eftersom de är klart billigast. 1300 baht. Tackar.

Imorgon laddar vi för en ny massageomgång och, förstås, ännu mera poolhäng. Vi ska verkligen krama ur det sista ur denna semester och njuta till fullo av resterande vecka!

Kram från livsnjutarna i Thailand

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela