Resa med rullstol

En blogg som förhoppningsvis inspirerar andra funktionshindrade till att ge sig ut på resor runt om i världen. Vi riktar oss främst till personer i manuell rullstol då det är så frugan tar sig fram här i världen (maken är gående). Tanken med bloggen är att vi vill dela med oss av våra erfarenheter när det gäller resande och att ge tips och råd kring de platser vi besöker. Välkommen in till vår blogg!

”En total yatzykatastrof”…

Publicerad 2016-06-26 19:20:00 i Asien,

… Så kan man sammanfatta dagen om ni frågar maken. Men för sakens skull, och för att fylla ut lite mer utrymme i detta blogginlägg så berättar vi lite mer.

Idag har molnen dominerat himlen i Khao Lak. Det har trots molnen ändå varit väldigt varmt och regnet har hållit sig undan, så vi har som vanligt tagit poolen i besittning efter frukost.

Ett antal partier Yatzy har vi förstås också spelat och det blev, vilket ni säkert redan har listat ut, för makens del en fullständig katastrof. Frugan vann samtliga matcher vilket gav maken ett rejält stukat självförtroende och vi var tvungna att sluta spela efter sju omgångar så att inte hela semestern skulle förstöras...

Kvällens middag intogs på restaurang Green pepper och både maten och servicen höll högsta kvalité! Maken klagade inte heller på att få två drinkar till priset av en. Restaurangen hade happy hour vilket vi hade missat så det kom som ett litet plåster på såren efter dagens förluster för hans del kan man säga. Frugans limeshake var en riktig höjdare och räddade henne från att brinna upp totalt av den starka maten.

Efter maten gick vi och kikade på eventuella utflykter till bl.a. James Bond-ön och Phi Phi Island. Tyvärr så hade ingen arrangör något som skulle fungera för rullstol (trots att frugan kan stödja på sina ben) pga lågsäsong, så vi har beslutat oss för att hoppa över dessa utflykter och istället njuta av ledigheten och vara mer spontana med vad vi gör. Vi funderar på att kolla upp om det finns någon matlagningskurs i närheten kanske? Det borde ju fungera att delta i med rullstol tänker vi… Vi får helt enkelt se vad vi hittar på!

Kvällen avslutades med lite spännande EM-fotboll (serietittande för frugan…) och lite kall, god dryck till det.

Vi vill avsluta inlägget med att skicka en tanke till frugans bästa vän, vi tänker på dig! Ta hand om dig och säg åt P att ge dig en ordentlig kram från oss. Vi ses när vi kommer hem <3

Ta hand om er därute!

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela