Resa med rullstol

En blogg som förhoppningsvis inspirerar andra funktionshindrade till att ge sig ut på resor runt om i världen. Vi riktar oss främst till personer i manuell rullstol då det är så frugan tar sig fram här i världen (maken är gående). Tanken med bloggen är att vi vill dela med oss av våra erfarenheter när det gäller resande och att ge tips och råd kring de platser vi besöker. Välkommen in till vår blogg!

Hemlösa djur och skjortfynd

Publicerad 2016-06-25 16:38:29 i Asien,

Bästa dagen hittills!

Midsommardagen i Khao Lak har varit en helt fantastisk dag, ni vet, en sån som sparas långt in i hjärtat! Solen har lyst från en molnfri himmel hela dagen och luftfuktigheten har varit på en alldeles lagom nivå och allt har flytit på sådär bra som man önskar att alla dagar gjorde. We're loving it!

Som vanligt så valde vi att bada i vår pool i princip hela dagen. Just nu är vi faktiskt ensamma i vår huslänga så man kan säga vi har en egen privat pool vilket känns väldigt lyxigt. Givetvis så spelades det ju Yatzy också vilket gick sådär... Enligt maken iaf - frugan tycker däremot att det gick toppen!
Vid lunchtid fick vi, som ni ser nedan, besök av en väldigt kelsjuk, hemlös katt som strök omkring på vår terrass en stund. Tyvärr så finns det väldigt många hemlösa djur här i Thailand vilket är väldigt jobbigt att se. Vi vill ta hem och ta hand om dom allihop men det går ju inte.
När solen så sakteliga var på väg ner gick vi till den lilla lokala marknaden här och kollade runt i stånden. Maken fyndade en tunn vit skjorta innan vi gick vidare ner till havet för att äta middag på en restaurang som vi hade sprungit på dagen innan.
Vi fick ett bord precis vid havet och kunde njuta av en fantastisk solnedgång och otroligt god mat. Makens stekta räkor med cashewnötter var utan tvekan resan höjdpunkt matmässigt såhär långt. En liten plump i protokollet för denna annars utmärkta restaurang att alla deras förrätter var slut och när maken fick in sin huvudrätt så kom servitören fram och meddelade att frugans mat inte fanns den heller... Kunde de inte sagt det tidigare…? När hon tillslut fick in sin mat så hade maken redan ätit upp sin mat... Men trots denna miss så tänker vi absolut gå tillbaka eftersom maten var så himla god!

Kvällen avslutades med lite EM-fotboll med Thailänska kommentatorer. Spännande värre!

Vi vill också passa på att skicka en grattishälsning till världens bästa mamma och svärmor som fyller år idag. HURRA för dig! Hoppas att du blivit ordentligt firad!

That´s all for now folks!

Liknande inlägg

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2016-07-10 00:23:08

Läser detta 160710. Tack godingar för er omtanke!! Jag hade det jättebra.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela