Resa med rullstol

En blogg som förhoppningsvis inspirerar andra funktionshindrade till att ge sig ut på resor runt om i världen. Vi riktar oss främst till personer i manuell rullstol då det är så frugan tar sig fram här i världen (maken är gående). Tanken med bloggen är att vi vill dela med oss av våra erfarenheter när det gäller resande och att ge tips och råd kring de platser vi besöker. Välkommen in till vår blogg!

Sola och bada i piña colada...

Publicerad 2016-06-24 18:49:37 i Asien,

... På sommaren är livet som bäst! Som rubriken antyder så har dagen ägnats åt att slappa vid poolen och bättra på solbrännan. Maken har redan nu läst ut den ena av böckerna han hade med sig och har nu endast en bok kvar att läsa...

Vädret har varit tidvis molnigt men mestadels sol och regnet har tackochlov varit frånvarande sånär som på några droppar vid lunchtid.

Lunch skippade vi idag, ingen av oss var särskilt hungrig förrän framåt kvällen ändå. Pga bekvämlighet så intogs middagen idag på hotellets restaurang. Lite kul är att personalen känner igen oss sen vårt besök i februari vilket gjorde att vi fick rabatt på notan efter vi hade ätit klart. Tackar för det!

Kvällen avslutades med drinkar i baren och två parti yatzy där vi i sann laganda vann varsin match.

Tack och hej från Khao Lak.

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela