Resa med rullstol

En blogg som förhoppningsvis inspirerar andra funktionshindrade till att ge sig ut på resor runt om i världen. Vi riktar oss främst till personer i manuell rullstol då det är så frugan tar sig fram här i världen (maken är gående). Tanken med bloggen är att vi vill dela med oss av våra erfarenheter när det gäller resande och att ge tips och råd kring de platser vi besöker. Välkommen in till vår blogg!

Roadtrip på Cypern

Publicerad 2017-01-04 00:55:05 i Europa,

Idag har vi åkt runt med vår hyrbil på den östra delen av Cypern och njutit av fantastisk natur. Vi har sett allt från snöiga berg och härlig skog till branta serpentinvägar, vinodlingar och getter(!).
Tanken från början var att försöka åka upp i Troodosbergen men några kilometer från målet möttes vi av poliser som stängt av vägen så vi fick snabbt ändra våra planer och ta oss ned för serpentinvägarna igen, men vad gjorde det med den fantastiska utsikt som vi bjöds på? Vi avslutade roadtripen vid en utkikspunkt där vi njöt av en magisk solnedgång med utsikt över havet och staden Pafos nedanför oss.
Efter detta ”halleluja-moment” så körde vi mot Pafos för att hitta något att äta. Av en slump så körde vi förbi en indisk restaurang som såg väldigt inbjudande ut och besvikna blev vi inte. Maten var det ren och skär världsklass på. Aldrig förr ätit så god indisk mat! Även servicen var riktigt bra och priserna humana så stället får absolut högsta betyg från oss. Ett tips bara, åker ni dit så dela på en portion ris – det var sjuuuuukt mycket mat!
Mätta och belåtna körde vi sedan tillbaka till hotellet där vi nu befinner oss och laddar för morgondagen då vi tänkt att Limasol ska få sig ett besök av oss.

Nu är det dags att släcka och sova, godnatt!

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela