Resa med rullstol

En blogg som förhoppningsvis inspirerar andra funktionshindrade till att ge sig ut på resor runt om i världen. Vi riktar oss främst till personer i manuell rullstol då det är så frugan tar sig fram här i världen (maken är gående). Tanken med bloggen är att vi vill dela med oss av våra erfarenheter när det gäller resande och att ge tips och råd kring de platser vi besöker. Välkommen in till vår blogg!

Vårvärme på Cypern - snökaos hemma...

Publicerad 2017-01-04 23:35:31 i Europa,

Återigen har Cypern bjudit på sin bästa sida med solsken och 15 härliga plusgrader i skuggan. Samtidigt så nås vi av nyheten att östra Sverige återigen drabbats av snökaos vilket gör att det känns extra bra att befinna sig där vi gör just nu. Känns som vi har time:at in vår semester väldigt bra den här gången och vi längtar definitivt inte hem.

Idag var planen att besöka Limasol men efter en natt med dålig sömn var det inte läge att ta bilen allt för långt kände vi så vi beslutade oss för att åka tillbaka till Ayia Napa för att se om samhället vaknat till liv något idag jämfört med nyårsdagen. Hur gick det då undrar ni säkert? Well… Vi strosade omkring i en i stort sätt öde stad idag igen, så nej - Ayia Napa som stad lever tydligen bara under högsäsong kan vi konstatera.
Middagsmaten intogs återigen på Hard Rock Café. Vi hade egentligen bestämt oss för att vi inte skulle äta där igen eftersom vi vart lite besvikna på hamburgarna sist, men deras erbjudande om att äta trerättersmiddag för enbart 15 euro/person var lite för bra för att motstå. Bruchettan smakade utsökt även idag och brownien som vi fick till efterrätt var den största vi någonsin har sett på en restaurang. Vi hade gott och väl kunnat dela på en…

Mer än mätta, och väldigt belåtna, cruisade vi tillbaka till Nicosia för att vila och förbereda oss inför morgondagen. Vad vi ska göra då har vi inte bestämt oss för ännu, men det lutar eventuellt åt att vi tar en tur till Limasol då istället. Eller försöker ta oss längre upp i Troodosbergen kanske? Vi får helt enkelt se vad vi hittar på - vi har ju semester så vi tar dagen som den kommer och njuter av stunden.

Natti natti gott folk!

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela